Virtuvės komplektai

Informacija

Virtuvės komplektas Marija 200 Padidinti
Virtuvės komplektas Marija 200

Virtuvės komplektas Marija 200

9778

Nauja prekė

Stalviršis antracitas storis 28 mm

Vežama pagal užsakymą vid. 18-28 d.d.

233,00 € su PVM





Charakteristikos

Išmatavimų pasirinkimasNėra
Aukštis (cm)200 cm
Gylis (cm)60 cm
Plotis (cm)200 cm
Spalvų pasirinkimasNėra
SpalvaĮvairiaspalvė
Spalvos aprašymasBalta/ąžuolas
MedžiagosLaminuota baldų plokštė
DurysVarstomos ir stalčiai
ApšvietimasBe apšvietimo
StalviršisYra
Pastatomas / PakabinamasMišrus
Papildoma informacijaBaldas skirtas savarankiškam surinkimui (pridedami surinkimo priedai ir aiškios instrukcijos)
Spintelių kategorijaSpintelės su stalčiumi ir durelėmis
StiliusModernūs
Kilmės ŠalisEuropa

Apie prekę

Virtuvės komplektas Marija 200 – tai elegantiškas ir universalus virtuvės baldų komplektas, tinkantis įvairiam virtuvės interjerui, todėl tikimės, jog jį galėsite lengvai pritaikyti ir savo virtuvėje. Šį virtuvės komplektą sudaro pakabinamos ir pastatomos įvairių dydžių ir gylių spintelės su durelėmis, talpiais stalčiais. Tad juose sutalpinsite ne tik indus, bet ir maisto gamybai reikalingas priemones, prietaisus, įrankius ir birius maisto produktus.

Virtuvės komplektas Marija 200 yra ne tik patogus, bet ir funkcionalus, todėl suteiks komfortabilumo gaminant mėgstamus patiekalus ir nereikalaus daug priežiūros. Šis virtuvės komplektas neapkrauna virtuvės erdvės, todėl išlaiko tvarkos įspūdį. Norint virtuvės komplektui suteikti daugiau žavesio, galima įsigyti virtuvei skirtus aksesuarus, kurie suteiks jaukumo interjerui ir padės išlaikyti organizuotumą Jūsų virtuvėje.

Nuolat atnaujiname ir papildome savo turimų virtuvės baldų asortimentą naujais modeliais, jog galėtumėme patenkinti net išrankiausių klientų poreikius. Mūsų asortimente rasite įvairių tipų virtuvės komplektų, pagal Jums reikalingas savybes bei išmatavimus. Garantuojame ne tik puikią gaminių kokybę, bet ir atsakingumą, laikantis numatytų baldų pristatymo terminų.

Jeigu Jus domina Virtuvės komplektas Marija 200 ar kiti baldų modeliai, Leojar komanda yra pasirengusi suteikti visą reikalingą informaciją apie dominančias prekes ir pasirūpins operatyviu baldų pristatymu į Jūsų namus. Prekės pristatomos Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Marijampolėje, Tauragėje, Utenoje ir kituose Lietuvos miestuose. Dėl išsamesnės informacijos galite kreiptis elektroniniu paštu: [email protected].

Priedai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e