Prekių filtras

Įjungti filtrai
    Kategorijos
    Aukštis (cm)
    Gylis (cm)
    Plotis (cm)

    Svetainės baldai

    Informacija

    Svetainės baldai

    Rikiuoti
    Filtruoti
    puslapyje
    Rodoma 1 - 24 iš 1041 dalykų
    Rodoma 1 - 24 iš 1041 dalykų

    Šiuo metu Jums reikalingi svetainės baldai? Atėjote į tinkamą puslapį – nesvarbu, ar ieškote naujos sofos, ar tik kavos staliuko – pas mus rasite visko, ko reikia, kad Jūsų svetainė atrodytų puikiai. Virtuvė – namų širdis, tuo tarpu svetainė – pramogų ir švenčių vieta, tad patogūs ir modernūs svetainės baldai leis čia jaustis puikiai. Žmonės praleidžia tikrai daug laiko svetainėje: žiūrėdami televizorių, skaitydami, kartais net dirbdami, tad baldai svetainės apstatymui yra tikrai svarbūs. Tad, kaip pasirinkti baldus, kurie tarnautų ilgai ir atitiktų Jūsų biudžetą? Skaitykite toliau, kadangi pateiksime patarimus, į ką atkreipti dėmesį, kad nauji svetainės baldai Jus džiugintų.

    Svetainės baldai internetu

    Visus svetainės baldus mūsų puslapyje rasite sugrupuotus į papildomas subkategorijas – tai padeda greičiau rasti tai, ko ieškote. Pas mus galite parduodami:

    Svetainės komplektai – tarpusavyje suderinti baldų rinkiniai, kurie suteikia kambariui stilių. Jie atrodo puikiai, yra skirtingų komplektacijų ir kartais juos pirkti pigiau, nei pavienius baldus. Šioje kategorijoje ir Skandinaviški ir klasikiniai svetainės baldai, o kaina prasideda vos nuo 300 eurų. Svetainės minkšti baldai sudėti atskiroje kategorijoje „Minkšti baldai“.
    Sekcijos – baldų komplektas, kuris sudaro stilingą visumą. Svetainės baldai sekcijos yra itin funkcionalios ir talpios. Nedideliuose būstuose tai nepakeičiamas baldas, kadangi stilingi deriniai išdėstyti palei sieną talpina daugybę daiktų, tačiau erdvė neatrodo perkrauta. Atviros ir įstiklintos lentynos, uždaros spintos, stalčiai – visi šie tinkamai parinkti elementai gali net vizualiai padidinti erdvę.
    TV staliukai pasižymi stabilumu – visa tai tam, kad jūsų elektronikos prietaisas stovėtų saugiai.
    • Komodos svetainei suteikia papildomą erdvę daiktams. Čia įprastai laikomi šventiniai įrankiai, staltiesės ir servetėlės, dovanų pakavimo medžiagos, hobio priemonės.
    Vitrinos/ indaujos skirtos demonstruoti trofėjus, nuotraukas, suvenyrus. Tai puikus būdas parodyti tai, kuo didžiuojatės, ką mėgstate.
    • Lentynos svetainėje gali būti pastatomos arba pakabinamos. Pastatomose lentynose patogu laikyti knygas, dokumentus, žurnalus.
    Pakabinamos lentynos atrodo itin stilingai ir bus puiki vieta Jūsų augalams bei interjero akcentams.
    Svetainės baldai pas mus perkami paprastai. Pasirinkite norimo tipo baldus, pageidaujamą kainą, aukštį, gylį, plotį ir Jums bus išfiltruoti rezultatai. Išsirinkę norimus baldus spauskite „į krepšelį“, tuomet – pereikite prie apmokėjimo. Suveskite savo duomenis, pasirinkite pristatymo būdą, apmokėkite ir laukite prekės. Apie prekių atvykimą informuosime atskiru elektroniniu laišku.

    Svetainės baldai gali būti atvežti ir sumontuoti Jūsų namuose. Mūsų sandėlis yra Vilniuje, iš jo galima nemokamai atsiimti ir parsivežti baldus, tačiau, jei gyvenate toliau arba neturite tinkamo transporto – už papildomą mokestį baldai bus atvežti Jums į namus. Taip pat galime pasiūlyti ir užnešimo bei surinkimo paslaugas, kad naujieji baldai džiugintų Jus greičiau. Pas mus dirba tik patyrę surinkėjai, tad baldai yra montuojami greitai ir tiksliai.

    Svetainės baldai gali būti perkami išsimokėtinai (pasinaudojant lizingu). Visi baldai bus pristatyti iš karo, o už juos atsiskaitysite dalimis. Tai leis pirkti geriausiai Jūsų stilių, norimą kokybę ir funkcionalumą atitinkančius baldus.

    Būtiniausi baldai svetainės apstatymui

    Minkšti svetainės baldai yra tai, kam žmonės skiria didžiausią dėmesį. Sofos, foteliai ir minštasuoliai yra tikrai svarbu. Tačiau nepamirškite ir korpusinių baldų bei elementų, kurie leidžia jaustis kambaryje patogiai atvykus svečiams – svetainės kėdės bei svetainės staliukai yra nedideli, bet svarbūs baldai. Jei Jums reikalingi minkšti svetainės baldai – juos rasite kitoje kategorijoje.

    Tad, jei sofą ir fotelius jau išsirinkote – pereikime prie kavos staliuko. Jis yra vienas kertinių elementų prie minkštųjų baldų. Pirmiausia įvertinkite stalelio aukštį – jis turi derėti su sofos aukščiu ir būti bent penkiais centimetrais aukštesnis – tuomet nuo jo bus patogu pasiimti kavos puodelius, užkandžius. Tačiau jums nebūtina galvoti apie vieną staliuką – kelių skirtingo aukščio suderinti svetainės staliukai atrodo stilingai ir yra patogu, kai susirenka didesnė grupė žmonių. Taip paliekama vietos praėjimui, o maistui, gėrimams ar stalo žaidimams yra daug vietos. Taip pat itin populiarūs staliukai su papildomais stalčiais arba pakeliamu dangčiu – tai bus puiki vieta televizoriaus valdymo pulteliams, žurnalams, servetėlėms ir popietės saldainiams.
    Patalpoje, kurioje yra židinys visiškai netiks vienas stalas pastatytas priešais sofą – jis užstos šilumą. Tokiu atveju rinkitės nedidelius šoninius staliukus arba stilingas taburetes.

    Svetainės kėdės turėtų derėti arba prie sofos arba prie sekcijos. Jei gamintojas netiekia kėdžių aptrauktų tokiu pat audiniu kaip sofa – Jums lieka dvi išeitys. Išlaikyti harmoniją renkantis panašius audinius ir medines ar metalines detales, arba kurti atskirą valgomojo zoną su savo charakteriu. Jei jums artimas Skandinaviškas stilius – baldus įsigyti bus nesunku ir jie tarpusavyje kur gražų vaizdą tiesiog išlaikant tą pačią spalvinę gamą.

    Televizoriaus staliukas kaip atskiras elementas arba sekcijos dalis turi būti toks, kad televizorius būtų patogiame aukštyje, kai sėdite ant sofos. Išmatuokite, kur nuo grindų bus televizoriaus vidurys, o kur bus jūsų akys, kai sėdėsite ant sofos. Idealu, kai televizoriaus centas ir Jūsų akys yra vienoje tiesėje.

    Erdvi sekcija suteikia galimybę svetainėje talpinti visus Jums reikalingus daiktus: svečių priėmimui skirtus indus, įrankius, serviravimo reikmenis, knygas, hobio priemones, interneto ar televizijos priedėlį, plokšteles, dėžutes su papuošalais, suvenyrus ir kita. Visus šiuos daiktus galite slėpti už uždarų durelių arba demonstruoti atvirose lentynose ar įstiklintose vitrinose. Prie rinkdamiesi sekciją (kuri, greičiausiai, bus didžiausias baldas kambaryje, po sofos) kruopščiai išmatuokite patalpą bei pasižymėkite elektros lizdus, apšvietimo taškus. Modernūs svetainės baldai gali būti sudaryti iš tarpusavyje derinamų modulių – tuomet juos išdėstysite erdvėje pagal patogumą, o prireikus galėsite nusipirkti papildomų spintų ar lentynų.

    Indaujos vėl grįžta į madą. Jose daugelis mėgsta laikyti ne tik gražius indus, bet ir atostogų atsiminimų nuotraukas, suvenyrus, sporto apdovanojimus. Šiuolaikinės indaujos atrodo puikiai bei gali turėti integruotą apšvietimą.

    Svetainės baldai už puikią kainą

    Mūsų interneto svetainėje rasite svetainės baldų už geriausią kainą. Parduodami tiek suderintus komplektus, tiek ir pavienius baldus. Modernūs svetainės baldai atspindi tendencijas, yra itin funkcionalūs ir ilgaamžiai. Skyrelyje „Išpardavimas“ taip pat galite rasti svetainės baldų. Juos dažniausia jau turime sandėlyje, tad jų pristatymas įprastai yra greitesnis.

    Į ką svarbu atkreipti dėmesį renkantis svetainės baldus?

    Norėdami sukurti vientisą interjerą – rinkitės ne daugiau nei keturias spalvas. Rekomenduojama, kad trys iš jų būtų iš neutralios, bazinės paletės ir jos atspalvių (balta, juoda, ruda, smėlio, vario, kaštono), o viena – akcentinė. Tokių spalvų baldais apstatyta svetainė atrodys jaukiai ir stilingai.

    Svetainės baldai turėtų būti ne tik gražūs, patogūs, bet ir funkcionalūs. Tai tampa kertiniu elementu, jei apstatyti reikia nedidelio ploto būstą: ieškokite baldų su stalčiais, lentynomis, papildomomis saugojimo vietomis. Jei kambarys itin mažas – rinkitės ne gilius, o aukštus korpusinius baldus. Tai leis sutalpinti nemažai daiktų, tačiau paliks daugiau grindų erdvės. Tai galioja ir renkantis sofą – ji neturėtų būti itin didelė, verčiau dairykitės turinčios lengvas formas, bet su papildoma daiktų saugojimo erdve.

    Jei namuose yra mažų vaikų – rinkitės staliukus, sekcijas užapvalintais kampais. Taip jiems bus lengviau išvengti sumušimų.
    Rinkitės multifunkcinius baldus – minkštas kojų pufas ant jo uždėjus padėklą gali tapti kavos staliuku. Kavos staliukas galėtų būti su lentynomis arba krepšiu daiktams.

    Pasirinkus neutralius baldų ir sienų spalvų tonus – kambario stilių kurkite detalėmis. Tam pasitarnaus augalai ir jų vazonai, paveikslai, užuolaidos, pagalvėlės, žvakės.

    Jei filmus žiūrite per kompiuterį ir nenaudojate išmaniojo televizoriaus – apgalvokite, kur bus jo vieta. Kartais žmonės tai pamiršta ir tuomet tenka gyventi tarp daugybės laidų, o pats nešiojamas kompiuteris balansuoja ant televizoriaus staliuko krašto.

    Kodėl verta rinktis leojar.lt svetainės baldus?

    Leojar parduodami svetainės baldai yra kokybiški ir stilingi. Visi mūsų siūlomi baldai yra pagaminti iš aukštos kokybės sertifikuotų medžiagų, tad drąsiai siūlome saugius vaikams baldus itin patraukliomis kainomis. Bendradarbiaujame su žinomais ir patikimais gamintojais, tokiais kaip Black Red White, Maridex, Stolar, Lenart, Piaski, Meblast, Meblocross, Meblar, Cama Meble, Jurek Meble, Signal, Halmar, Fadome, ML Meble, GM Gala Meble, Domel, Drewmix, Intermeble – jų kokybe įsitikino jau ne vienas pirkėjas.

    Jei nesate tikri, kokie baldai ar jų deriniai geriausiai tiktų Jūsų svetainei – susisiekite su mumis ir mes maloniai pakonsultuosime.

    Sekite mus Facebook'e