Kampinės spintos

Informacija

Sumažinta kaina!

-17,00 €

Kampine Spinta Szantal Padidinti
Kampine Spinta Szantal

Kampine Spinta Szantal

Nauja prekė

Vežama pagal užsakymą 18-28 d.d.

219,00 € su PVM

236,00 € su PVM





Charakteristikos

Išmatavimų pasirinkimasNėra
Aukštis (cm)210 cm
Gylis (cm)100 cm
Plotis (cm)60 cm
Spalvų pasirinkimasYra
SpalvaĮvairiaspalvė
Spalvos aprašymasPagal pasirinkimą
MedžiagosLaminuota baldų plokštė
DurysVarstomos
ApšvietimasBe apšvietimo
VeidrodisBe veidrodžio
Papildoma informacijaBaldas skirtas savarankiškam surinkimui (pridedami surinkimo priedai ir aiškios instrukcijos)
StiliusModernūs
Kilmės ŠalisEuropa

Apie prekę

Kampine Spinta Szantal – puikiai tiks tuo atveju, jeigu Jūsų namų erdvė yra ribota. Toks spintos pasirinkimas gali būti tinkamas vaikų kambaryje, miegamajame bei prieškambaryje. Šio tipo spinta yra labai praktiška ir patogi. Joje rasite įvairių dydžių lentynas, todėl galėsite sutalpinti ne tik rūbus, bet ir turėsite papildomos vietos, kur galėsite susidėti avalynę ar kitus reikiamus daiktus. Dėl šios priežasties, Jūsų namų erdvė atrodys ne tik stilinga, bet ir tvarkinga.

Kampine Spinta Szantal – pasižymi kompaktiškumu, šiuolaikišku dizainu, todėl suteiks jaukumo Jūsų namams. Ši spinta leis maksimaliai išnaudoti turimą erdvę ir gali būti priderinama prie įvairaus interjero stiliaus. Renkantis kampinę spintą, tampa svarbu įsivertinti vietą, kur planuojate ją statyti. Tad atkreipkite dėmesį į tris pagrindinius aspektus: lubų aukštį, kampo gylį ir tinkamiausią spintos plotį.

Priklausomai nuo Jūsų poreikių, galima rinktis iš itin plataus kampinių spintų asortimento. Mūsų internetinėje svetainėje galite rasti norimos spalvos, dizaino bei vidaus išdėstymo kampinę spintą. Todėl tikimės, jog čia atrasite Jūsų poreikius labiausiai atitinkančią spintą savo namams.

Jeigu Jus domina Kampine Spinta Szantal ar kiti baldų modeliai, Leojar komanda yra pasirengusi suteikti visą reikalingą informaciją apie dominančias prekes ir pasirūpins operatyviu baldų pristatymu į Jūsų namus. Prekės pristatomos Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Marijampolėje, Tauragėje, Utenoje ir kituose Lietuvos miestuose. Dėl išsamesnės informacijos galite kreiptis elektroniniu paštu: [email protected].

Priedai

  • Kodas: 377

    Spinta Szantal 4D

    Ilgis: 2000 mm Gylis: 640 mm Aukštis: 2100 mm    Įsigijus prekes, kurias turime sandėlyje, pristatymo trukmė iki 3 savaičių.          Įsigijus prekes, kurios yra vežamos pagal užsakymą (neturint prekės sandėlyje), pristatymas gali užtrukti iki 60 darbo dienų.

    376,00 € 529,00 €
    Vežama pagal užsakymą vid. 20-28 d.d.
  • Kodas: 378

    Spinta Szantal 3D

    Ilgis: 1500 mm Gylis: 640 mm Aukštis: 2100 mm    Įsigijus prekes, kurias turime sandėlyje, pristatymo trukmė iki 3 savaičių.          Įsigijus prekes, kurios yra vežamos pagal užsakymą (neturint prekės sandėlyje), pristatymas gali užtrukti iki 60 darbo dienų.

    294,00 € 337,00 €
    Yra sandėlyje pristatymas per 1-3 darbo dienas
  • Kodas: 379

    Spinta Szantal 2D

    Ilgis: 1000 mm Gylis: 640 mm Aukštis: 2100 mm    Įsigijus prekes, kurias turime sandėlyje, pristatymo trukmė iki 3 savaičių.          Įsigijus prekes, kurios yra vežamos pagal užsakymą (neturint prekės sandėlyje), pristatymas gali užtrukti iki 60 darbo dienų.

    215,00 € 236,00 €
    Vežama pagal užsakymą vid. 20-28 d.d
  • Kodas: 8578

    Spinta Szantal 1D

           Įsigijus prekes, kurias turime sandėlyje, pristatymo trukmė iki 3 savaičių.          Įsigijus prekes, kurios yra vežamos pagal užsakymą (neturint prekės sandėlyje), pristatymas gali užtrukti iki 60 darbo dienų.

    109,00 € 120,00 €
    Vežama pagal užsakymą 18-28 d.d.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Sekite mus Facebook'e