Virtuvės priedai

Informacija

MODENA džiovyklė indams Padidinti
MODENA džiovyklė indams

Džiovykla su padėkliuku

Nauja prekė

8,90 € su PVM





Charakteristikos

Kilmės ŠalisEuropa

Apie prekę

Funkcionali ir ergonomiška virtuvė yra daugelio mėgstančių gaminti žmonių svajonė. Dėl šios priežasties, dauguma žmonių stengiasi nuolat atnaujinti ar kitaip patobulinti savo virtuvės baldus, jog jie būtų kuo labiau patogūs. Norint atsinaujinti, nebūtina keisti viso virtuvės komplekto, užtenka įsigyti keletą naujų virtuvei skirtų priedų, kurių pagalba galima atrasti įvairius praktiškus sprendimus, skirtus virtuvei. Kokybiški virtuvės priedai ne tik kuria patogią virtuvės erdvę, bet ir padeda ją išlaikyti stilingą bei tvarkingą. Todėl įsirenginėjant savo svajonių virtuvę, ar ją atsinaujinant, Jums gali praversti Džiovykla su padėkliuku.

Džiovykla su padėkliuku dera su Leojar parduodamais virtuvės baldų komplektais, tad jei norite įgyvendinti nestandartinius sprendimus ar patobulinti vieną ar kitą virtuvės baldų detalę, čia atrasite būtent tai ko Jums reikia. Leojar virtuvės priedų pasirinkimas yra labai platus. Mūsų internetinėje svetainėje galite rasti skirtingų storių ir faktūrų stalviršius, dekoratyvines juostas, šonines plokštes, pakabinamas lentynėles, cokolius, šonines ar apsaugines stalviršio juostas, stabdžius virtuvės stalčiams ir kitus Jums reikalingus priedus. Virtuvės priedai gali padėti susikurti Jūsų poreikius labiausiai atitinkančią virtuvės erdvę.

Jeigu Jus domina Džiovykla su padėkliuku ar kiti virtuvės priedai, Leojar komanda yra pasirengusi suteikti visą reikalingą informaciją apie dominančias prekes ir pasirūpins operatyviu baldų pristatymu į Jūsų namus. Prekės pristatomos Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Marijampolėje, Tauragėje, Utenoje ir kituose Lietuvos miestuose. Dėl išsamesnės informacijos galite kreiptis elektroniniu paštu: [email protected].

Priedai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Sekite mus Facebook'e