Virtuvinės spintelės

Informacija

Pakabinama spintelė POLO W40 Padidinti
Pakabinama spintelė POLO W40

Pakabinama spintelė POLO W40

Nauja prekė

Vežama pagal užsakymą vid. 18-28 d.d.

41,00 € su PVM





Charakteristikos

Išmatavimų pasirinkimasNėra
Aukštis (cm)72 cm
Gylis (cm)34 cm
Plotis (cm)40 cm
Spalvų pasirinkimasYra
SpalvaĮvairiaspalvė
Spalvos aprašymasPagal pasirinkimą
MedžiagosLaminuota baldų plokštė
DurysVarstomos
ApšvietimasBe apšvietimo
Pastatomas / PakabinamasPakabinamas
Papildoma informacijaBaldas skirtas savarankiškam surinkimui (pridedami surinkimo priedai ir aiškios instrukcijos)
Spintelių kategorijaPakabinamos spintelės
StiliusModernūs
Kilmės ŠalisEuropa

Apie prekę

virtuves-komplektas-polo-2craft-auksine-

virtuves-komplektas-polo-2craft-auksine-

virtuves-komplektas-polo-2sonoma-sviesi-

Pakabinama spintelė POLO W40 – tai stilinga, talpi ir kompaktiška virtuvinė spintelė, kuri padės praktiškai išnaudoti virtuvės erdvę. Ši virtuvinė spintelė yra pagaminta atsižvelgiant į Jūsų poreikius ir komfortą, todėl galėsite susidėti visus reikalingus virtuvės įrankius, smulkius buitinės technikos prietaisus, bakalėjos produktus, virtuvei skirtus aksesuarus ar kitus Jums reikalingus daiktus.

Pakabinama spintelė POLO W40 yra universali, todėl gali būti pritaikoma įvairaus interjero ir skirtingo dydžio virtuvei. Tokio tipo virtuvinės spintelės padeda susikurti ne tik patogią ir funkcionalią maisto gaminimo zoną, bet ir suteikia organizuotumo virtuvei, kur kiekvienas daiktas turi savo vietą, todėl padės išlaikyti tvarką ir jaukią atmosferą virtuvėje. Šią virtuvinę spintelę galima papildomai komplektuoti kartu su Jūsų naujai pasirinktu virtuvės komplektu, ar priderinti prie jau esamų baldų, taip atnaujinant virtuvės zoną.

Mūsų internetinėje svetainėje, už patrauklią kainą, galite rasti platų virtuvinių spintelių pasirinkimą, pagal reikiamas savybes bei išmatavimus. Galima rinktis įvairių komplektacijų, skirtingo dydžio, gylio bei spalvų pastatomas ir pakabinamas virtuvines spinteles, kurios padės susikurti estetišką ir patogią virtuvę.

Jeigu Jus domina Pakabinama spintelė POLO W40 ar kiti baldų modeliai, Leojar komanda yra pasirengusi suteikti visą reikalingą informaciją apie dominančias prekes ir pasirūpins operatyviu baldų pristatymu į Jūsų namus. Prekės pristatomos Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Marijampolėje, Tauragėje, Utenoje ir kituose Lietuvos miestuose. Dėl išsamesnės informacijos galite kreiptis elektroniniu paštu: [email protected].

Priedai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e