Prekių filtras

Įjungti filtrai
    Aukštis (cm)
    Gylis (cm)
    Plotis (cm)

    Virtuvės komplektai

    Informacija

    Virtuvės komplektai

    Rikiuoti
    Filtruoti
    puslapyje
    Rodoma 1 - 24 iš 90 dalykų
    Rodoma 1 - 24 iš 90 dalykų

    Virtuvė yra ta vieta, kur bent kartą per dieną susirenka visa šeima. Dėl to daugelis nori, kad ji būtų ne tik patogi kasdieniniam naudojimui, bet ir jauki. Daugumos žmonių nuomone, geriausiai įgyvendinti šiuos poreikius padeda virtuviniai komplektai, nes jie yra labai universalūs ir lengvai pritaikomi prie bet kurios šeimos poreikių. Galima rinktis pačią įvairiausią komplektaciją: pakabinamas ar pakabinamas spinteles, atviras ar uždaras lentynas, spintas, darbastalius ir įvairius priedus, leidžiančius įsirenti patogią erdvę maisto ruošimui ir jaukiam šeimos susibūrimui.

    Virtuvinis komplektas dažniausiai yra antras didysis pirkinys įsirengiant būstą (pirmiausia daugelis įrengia vonios ir tualeto patalpą). Tai ilgai tarnaujantys baldai, todėl virtuvės komplektai turėtų būti perkami gerai apgalvojant – juk jie, tikėtina, tarnaus Jums dešimt metų ar ilgiau. Mūsų elektroninėje parduotuvėje parduodami įvairūs virtuvės komplektai: modernūs ir šiuolaikiški, klasikiniai, pigūs ir brangesni, lenkiški – kiekvienas ras sau tinkamą. Žemiau pateikiame patarimus, kuriais pasinaudoję galėsite greitai išsirinkti ir įsirengti savo svajonių virtuvę.

    Virtuvės baldų komplektai internetu

    Mūsų elektroninėje parduotuvėje paprasta pirkti. Visi virtuviniai komplektai gali būti filtruojami pagal šiuos parametrus: kaina (nuo-iki), aukštis, gylis, plotis (tai itin svarbu, jei virtuvinis komplektas bus talpinamas nedideliame plote), su stalviršiu ar be jo. Nuotraukose matomi ir kampiniai virtuvės komplektai. Išsirinkę norimus virtuvės baldus spauskite „į krepšelį“, tuomet – pereikite prie apmokėjimo. Suveskite savo duomenis, pasirinkite pristatymo būdą, apmokėkite ir laukite prekės. Apie prekių atvykimą informuosime atskiru elektroniniu laišku.

    Virtuvės komplektai gali būti atvežti ir sumontuoti Jūsų namuose. Mūsų sandėlis yra Vilniuje, iš jo galima nemokamai atsiimti ir parsivežti virtuvės baldus, tačiau, jei gyvenate toliau arba neturite tinkamo transporto – už papildomą mokestį visos Jūsų išsirinktos prekės bus atvežtos į namus. Taip pat galime pasiūlyti ir užnešimo bei surinkimo paslaugas, kad virtuvinis komplektas džiugintų Jus greičiau. Pas mus dirba tik patyrę surinkėjai, tad virtuvės baldų komplektai yra montuojami greitai ir tiksliai. Jums patikę virtuves baldu komplektai yra kiek per dideli? Kreipkitės į mus – kai kurie tiekėjai už papildomą mokestį sutinka susiaurinti spinteles. Tai leis išlaikyti norimą stilių ir virtuvę adaptuoti Jūsų poreikiams.

    Įsirengiant naują virtuvę nebūtina mokėti už baldus iš karto – virtuvės baldų komplektai gali būti perkami išsimokėtinai (pasinaudojant lizingu). Tai leis išsirinkti geriausiai Jūsų stilių, norimą kokybę ir funkcionalumą atitinkančius virtuvės baldus, kurie leis mėgautis maisto gaminimu. Galutinė kaina bus matoma sutarties sudarymo metu.

    Virtuvės komplektų pasirinkimas

    Patogiai įrengta ir stilinga virtuvė yra itin svarbi kiekvienuose namuose. tai erdvė, kurioje leidžiame daug laiko – susirenkame pusryčiauti, vakarieniauti, o kartis, jei virtuvė sujungta su svetaine, priimame svečius. Tinkami virtuvės komplektai šią erdvę padaro žavingesne, patogesne ir leidžia efektyviau ruošti maistą bei greičiau susitvarkyti. Virtuvės nebėra izoliuota erdvė – tai bendravimo vieta. Šiais laikais virtuviniai komplektai statomi atvirose erdvėse, taip maksimaliai atveriant namus maloniems pokalbiams ir susitikimams.

    Labiausiai paplitusios virtuvių formos, kai virtuviniai komplektai išdėstomi viena linija, L forma (tai vadinami kampiniai komplektai) arba U. Didelėse erdvėse dažnai prie virtuvės atsiranda ir vadinama sala, kurioje gali būti sumontuota viryklė, kriauklė arba paliktas tiesiog funkcionalus stalviršis.

    style="text-align: justify;">Pirmiausia – matmenys


    Išmatuokite erdvę, kurioje bus montuojamas virtuvinis komplektas ir pagalvokite apie šiai erdvei tinkamą išplanavimą. Kvadratinės ar šiek tiek stačiakampės formos virtuvė su didele erdve yra ideali, tačiau dauguma senesnės statybos namų to neturi. Įprasta virtuvė tokiuose namuose apsiriboja šešiais - aštuoniais kvadratiniais metrais. Tačiau ir tokioje erdvėje protingai suplanavus galima sutalpinti viską, ko reikia funkcionaliam maisto gaminimui, tvarkos palaikymui ir valgymui. Šiuolaikiniai virtuvės komplektai leidžia juos modifikuoti, patogiai įtalpinti įvairiausiose erdvėse.

    Taigi išmatuokite (o dar geriau – nusibraižykite planą): visų sienų ilgį ir plotį (matuokite visas sienas, net jei patalpa atrodo taisyklingos formos – pasitaiko nuokrypių po 1-2 centimetrus, kurie vėliau gali erzinti). Pasižymėkite vandens ir elektros įvadus (atstumus nuo sienų ir nuo grindų, kiek jų), oro ventiliacijos bei kanalizacijos angas, jei yra – langą ir aukštį iki palangės. Šie matmenys padės geriausiai susiplanuoti spinteles, kriauklės, viryklės, indaplovės, šaldytuvo vietas. Jei įrengiamas naujas būstas – daug lengviau modifikuoti įvadus, tačiau ir seniau pastatytame name galima sukurti gražų interjerą.

    style="text-align: justify;">Spintos ir spintelės

    Toliau svarbu nustatyti, kiek vietos Jums reikės virtuvėje. Dabar net kompaktiškai atrodantys virtuvės komplektai dažnai yra itin talpūs ir funkcionalūs. Kaupiate maisto atsargas ir gaminate du - tris kartus per dieną? Namie ryte išgeriate kavos, o vakare užsisakote vakarienę į namus? Nuo to, kaip gyvenate priklausys kiek erdvės Jums reikia. Žinoma, visada verta planuoti šiek tiek daugiau nei Jūsų dabartiniai reikalavimai. Laikui bėgant galite įsigyti naujų prietaisų, arba naują indų ar stalo įrankių rinkinį. Tad greičiausiai Jūsų virtuvės įrangos saugojimo reikalavimai laikui bėgant tik didės. Kai kurie ekspertai teigia, kad jei tai yra naujas namas, kurį įsirengiate, turėtumėte turėti tris kartus daugiau vietos daiktams, nei dabar turite. Mažai virtuvei to gali būti per daug. Taigi būkite protingi ir palikite laisvos vietos savo būsimiems poreikiams – jei dabar įsirenginėjate viengungišką būstą, galbūt ateityje čia gyvensite dviese ir prireiks daugiau vietos. Na, o jei tai yra atnaujinama virtuvė, kuria jau naudojatės, tuomet jau gerai žinote kiek esate linkęs kaupti.

    style="text-align: justify;">Spalvos ir stilius

    Virtuvinis komplektas tanaus Jums ilgiau nei 10 metų (nebent pakeisite būstą), tad visada verta rinktis tai, kas yra klasika ir tinka prie bendro būsto interjero. Prie klasikos priskiriami ramūs gamtos, žemės tonai: natūralus medis, baltos, pilkos, juodos ir kreminės spalvos paviršiai, akmens, marmuro imitacija. Visų namų stilius dažnai diktuoja ir virtuvės stilių: skandinaviškas minimalizmas, klasika ar modernus šviesus interjeras. Žinoma, niekas nedraudžia virtuvės paversti išskirtine vieta su ryškios spalvos spintelėmis, tačiau jei esate impulsyvus žmogus, rekomenduojame ryškumą perteikti detalėmis: spalvingomis rankenėlėmis, išskirtiniais įrankiais ir virtuvės aksesuarais. Jei ryški spintelių spalva pabos – ją bus daug sunkiau atnaujinti, nei pakeisti įmantrias rankenėles. Stilių kuria ne tik virtuvės komplektai, bet ir stilingos baro kėdės, išskirtinis virtuvinis stalas, įmantrios kėdės. Juos atnaujinti dažnai yra paprasčiau ir pigiau.

    style="text-align: justify;">Blizgus ar matinis paviršius?

    Tai yra asmeninis pasirinkimas. Jei norite savo virtuvei suteikti dramatiškesnę išvaizdą – rinkitės baldus su blizgiu faneruotu arba metaliniu paviršiumi. Tačiau nepamirškite tinkamai subalansuoti jų su sienomis ir lubomis matiniu paviršiumi. Per daug blizgumo gali atrodyti pigiai, tad subalansuokite.
    Matiniai paviršiai yra praktiška ir funkcionalu, tačiau, žinoma, ir ant jų matysis pirštų anspaudai. Jei Jums nesinori daug laiko investuoti į blizginimą – rinkitės marmuro imitaciją ar neryškius taškelius, faktūrą, natūralų medį ar medžio lukštą. Tai irgi atrodys stilingai, tačiau tvarkytis reikės šiek tiek mažiau. Kitas variantas gali būti pasirinkti matinį spintelių paviršių, o kėdėms ir taburetėms – blizgančią apdailą, arba atvirkščiai.

    Kodėl verta rinktis leojar.lt virtuvės komplektus?

    Jei jus domina prabangūs ar pigūs virtuviniai komplektai – nedvejodami kreipkitės į mus. Mūsų komandoje dirba patyrę specialistai, kurie yra pasiruošė konsultuoti Jus telefonu, elektroniniu paštu ar socialiniuose tinkluose. Mes siekiame, kad pas mus įsigytas virtuvinis komplektas prisidėtų prie Jūsų patogios kasdienos ir laisvalaikio!

    Leojar savo asortimente siūlo pačių įvairiausių dizainų virtuvės komplektų, pagamintų iš kokybiškų medžiagų, atsparių drėgmei ir temperatūrų skirtumui, kas itin svarbu. Be to, kaina yra prieinama daugeliui, todėl norint atsinaujinti ar įsirenti savo svajonių virtuvę tikrai neteks ilgam atidėlioti savo planus, siekiant sutaupyti reikiamą sumą. Dėl išsirinkto virtuvės komplekto ar jo komplektacijos galite kreiptis į mūsų komandą tiesiogiai Vilniuje arba suformuoti užsakymą ir įsigyti norimus virtuvės baldus internetu. Mes esame pasiruošę atsakyti į visus jums rūpimus klausimus ir galime padėti išsirinkti kokybiškus virtuvės baldus, kurie jums tarnaus ilgus metus.

    Susisiekite su mumis jau šiandien ir atnaujinkite savo namus nauju, stilingu ir puikiai organizuotu virtuvės komplektu!

    Sekite mus Facebook'e