Prekių filtras

Įjungti filtrai
    Aukštis (cm)
    Gylis (cm)
    Plotis (cm)

    Tachtos

    Informacija

    Tachtos

    Rikiuoti
    Filtruoti
    puslapyje
    Rodoma 1 - 24 iš 33 dalykų
    Rodoma 1 - 24 iš 33 dalykų

    Tachtos – puikus sprendimas, norintiems susikurti jaukų komfortišką poilsio kampelį savo namuose ar biure. Tai galima padaryti turint net ir ribotą biudžetą, nes jų kaina yra tikrai nedidelė ir yra prieinama daugeliui. Tad tachta gali būti ne tik patogi vieta poilsio akimirkoms, bet ir papildoma vieta svečiams miegoti.

    Leojar savo asortimente siūlo platų įvairaus dydžio spalvų ir dizainų tachtų pasirinkimą. Visi baldai yra pagaminti iš kokybiškų sertifikuotų medžiagų, tad garantuojame, jog tinkamai prižiūrint ir eksploatuojant jie jums tarnaus ilgus metus. Tachtas galima įsigyti užsisakius internetu. Tai yra ypač patogus būdas, nes gavus apmokėjimą, jūsų užsakymas bus operatyviai įvykdytas ir pristatytas nurodytu adresu.

    Jei turite aktualių klausimų ar nerandate norimos spalvos, išmatavimų ar dizaino baldų, visuomet galite kreiptis į mūsų profesionalų komandą Vilniuje. Mes esame pasiruošę ne tik suteikti visą reikiamą informaciją apie tinkamą baldų priežiūrą ir eksploataciją, bet ir pagalbą, ieškant optimalus jums labiausiai tinkamo baldų varianto, atitinkančio jūsų poreikius ir lūkesčius.

    Sekite mus Facebook'e