Spintos varstomomis durimis

Informacija

Sumažinta kaina!

-32,00 €

Spinta Bali D3 Padidinti
Spinta Bali D3

Spinta Bali D4

Nauja prekė

Yra sandėlyje pristatymas per 2-14 darbo dienas

338,00 € su PVM

370,00 € su PVM





Charakteristikos

Išmatavimų pasirinkimasNėra
Aukštis (cm)200 cm
Gylis (cm)58 cm
Plotis (cm)196 cm
Spalvų pasirinkimasYra
SpalvaĮvairiaspalvė
Spalvos aprašymasPagal pasirinkimą
MedžiagosLaminuota baldų plokštė
DurysVarstomos ir stalčiai
ApšvietimasBe apšvietimo
VeidrodisSu veidrodžiu
Papildoma informacijaBaldas skirtas savarankiškam surinkimui (pridedami surinkimo priedai ir aiškios instrukcijos)
StiliusModernūs
Kilmės ŠalisEuropa

Apie prekę

Spinta yra vienas svarbiausių baldų namuose, kurį reikėtų rinktis apgalvotai bei atsakingai. Vienas svarbiausių kriterijų renkantis spintą yra jos funkcionalumas, talpumas ir patogumas. Dažnas pasirinkimas namuose yra spinta varstomomis durimis. Spintos varstomomis durimis gali būti pritaikomos tiek mažose, tiek didesnėse erdvėse. Spinta Bali D4 atitinka ne tik daugelio klientų poreikius, bet ir puikiai atrodo skirtingo stiliaus interjere, tad ją galėsite lengvai pritaikyti ir savo namuose.

Iš kitų spintų modelių Spinta Bali D4 išskiria savo elegantišku ir itin šiuolaikišku dizainu. Ši spinta yra pagaminta iš kokybiškų medžiagų, todėl tarnaus Jums ne vienerius metus. Joje lengvai sutalpinsite rūbus, avalynę, aksesuarus, patalynę ar kitus reikiamus daiktus. Šios spintos dėka, namai atrodys ne tik jaukūs, bet ir tvarkingi. Ją galėsite pritaikyti įvairiose erdvėse: miegamajame, prieškambaryje, svečių ar vaikų kambaryje.

Mūsų asortimente galite rasti įvairių modelių, spalvų bei išmatavimų spintų varstomomis durimis. Todėl tikimės, jog čia atrasite Jūsų poreikius labiausiai atitinkančią spintą. Garantuojame atsakingumą, laikantis numatytų baldų pristatymo terminų.

Jeigu Jus domina Spinta Bali D4 ar kiti baldų modeliai, Leojar komanda yra pasirengusi suteikti visą reikalingą informaciją apie dominančias prekes ir pasirūpins operatyviu baldų pristatymu į Jūsų namus. Prekės pristatomos Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Marijampolėje, Tauragėje, Utenoje ir kituose Lietuvos miestuose. Dėl išsamesnės informacijos galite kreiptis elektroniniu paštu: [email protected].

Priedai

  • Kodas: 378

    Spinta Szantal 3D

    Ilgis: 1500 mm Gylis: 640 mm Aukštis: 2100 mm    Įsigijus prekes, kurias turime sandėlyje, pristatymo trukmė iki 3 savaičių.          Įsigijus prekes, kurios yra vežamos pagal užsakymą (neturint prekės sandėlyje), pristatymas gali užtrukti iki 60 darbo dienų.

    294,00 € 337,00 €
    Yra sandėlyje pristatymas per 1-3 darbo dienas
  • Kodas: 1885

    Spinta Bali D3

    Užsakymo metu, prašome pasirinkti, ar bus reikalinga spintos antresolė? 

    308,00 € 339,00 €
    Vežama pagal užsakymą 28-38 d.d.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Sekite mus Facebook'e