Spintos varstomomis durimis

Informacija

Sumažinta kaina!

-12,00 €

Spinta SMYK II 2D Padidinti
Spinta SMYK II 2D
  • Spinta SMYK II 2D
  • Spinta SMYK II 2D

Spinta SMYK I 2D

Nauja prekė

Vežama pagal užsakymą vid. 18-30 d.

156,00 € su PVM

168,00 € su PVM





Charakteristikos

Išmatavimų pasirinkimasNėra
Aukštis (cm)193 cm
Gylis (cm)50 cm
Plotis (cm)80 cm
Spalvų pasirinkimasYra
SpalvaĮvairiaspalvė
Spalvos aprašymasPagal pasirinkimą
MedžiagosLaminuota baldų plokštė
DurysVarstomos
ApšvietimasBe apšvietimo
VeidrodisBe veidrodžio
Papildoma informacijaBaldas skirtas savarankiškam surinkimui (pridedami surinkimo priedai ir aiškios instrukcijos)
StiliusModernūs
Kilmės ŠalisEuropa

Apie prekę

Smyk I 06 dviejų durų spinta jaunuolio kambariui.
Viduje yra kabykla drabužiams ir lentynos.
Korpusas pilkos spalvos, durelės / fasadai baltos spalvos.
Galima pasirinkti rankenėlių spalvą iš siūlomų variantų.
SMYK tai viena perkamiausių jaunuolio kambario baldų kolekcijų.

Spinta yra vienas svarbiausių baldų namuose, kurį reikėtų rinktis apgalvotai bei atsakingai. Vienas svarbiausių kriterijų renkantis spintą yra jos funkcionalumas, talpumas ir patogumas. Dažnas pasirinkimas namuose yra spinta varstomomis durimis. Spintos varstomomis durimis gali būti pritaikomos tiek mažose, tiek didesnėse erdvėse. Spinta SMYK I 2D atitinka ne tik daugelio klientų poreikius, bet ir puikiai atrodo skirtingo stiliaus interjere, tad ją galėsite lengvai pritaikyti ir savo namuose.

Iš kitų spintų modelių Spinta SMYK I 2D išskiria savo elegantišku ir itin šiuolaikišku dizainu. Ši spinta yra pagaminta iš kokybiškų medžiagų, todėl tarnaus Jums ne vienerius metus. Joje lengvai sutalpinsite rūbus, avalynę, aksesuarus, patalynę ar kitus reikiamus daiktus. Šios spintos dėka, namai atrodys ne tik jaukūs, bet ir tvarkingi. Ją galėsite pritaikyti įvairiose erdvėse: miegamajame, prieškambaryje, svečių ar vaikų kambaryje.

Mūsų asortimente galite rasti įvairių modelių, spalvų bei išmatavimų spintų varstomomis durimis. Todėl tikimės, jog čia atrasite Jūsų poreikius labiausiai atitinkančią spintą. Garantuojame atsakingumą, laikantis numatytų baldų pristatymo terminų.

Jeigu Jus domina Spinta SMYK I 2D ar kiti baldų modeliai, Leojar komanda yra pasirengusi suteikti visą reikalingą informaciją apie dominančias prekes ir pasirūpins operatyviu baldų pristatymu į Jūsų namus. Prekės pristatomos Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Marijampolėje, Tauragėje, Utenoje ir kituose Lietuvos miestuose. Dėl išsamesnės informacijos galite kreiptis elektroniniu paštu: [email protected].

Priedai

  • Kodas:

    Spinta SMYK OMEGA 19 3D

    202,00 € 217,00 €
    Vežama pagal užsakymą vid. 18-30 d.
  • Kodas:

    Spinta SMYK OMEGA III 19 3D

    Omega trijų durų spinta pasižymi praktišku sandėliavimu ir didele talpa. Jo erdviame interjere rasiteoptimalų lentynų skaičių ir vieta drabužiams pakabinti. Drabužių spinta tradiciškai atidaroma priekyje, todėl ji yra patoginaudoti. Be to, spinta gali būti komplektuojama su Omega serijos baldais, sukuriančiais puikią saugojimo vietą vaikų kambaryje.

    202,00 € 217,00 €
    Vežama pagal užsakymą vid. 18-30 d.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e