Prekių filtras

Įjungti filtrai
    Aukštis (cm)
    Gylis (cm)
    Plotis (cm)
    Miegamos dalies plotas
    Sėdimosios dalies aukštis
    Medžiagos
    Patalynės dėžė
    Miegojimo funkcija

    Sofos - lovos

    Informacija

    Sofos - lovos

    Rikiuoti
    Filtruoti
    puslapyje
    Rodoma 1 - 24 iš 139 dalykų
    Rodoma 1 - 24 iš 139 dalykų

    Sofos-lovos — patogus ir praktiškas sprendimas. Jei ieškote baldų, kurie papuoštų Jūsų namus, suteiktų jiems išskirtinio stiliaus prieskonį, tuomet rinkitės Leojar sofas-lovas. Leojar sofos pasižymi ne tik išskirtiniu dizainu, bet ir patogumu. Sofos-lovos jūsų kambariui atneš neįkainojamo jaukumo. Sofų-lovų modeliai suprojektuoti ir pagaminti taip, kad pateisintų kiekvieno kliento lūkesčius ir norus. Mūsų parduodamos sofos puikiai atrodys tiek svečių kambaryje, tiek ir svetainėje. Dėl savo praktiškumo ir daugiafunkciškumo, sofos-lovos puikiai tinka nedidelėms erdvėms. Sofos labai kokybiškos ir patvarios, ilgai išlaiko estetinę išvaizdą. Gobelenai ir audiniai, naudojami sofų-lovų gamyboje, itin kokybiški —neplyšta, nenublanksta. Leojar sofos-lovos – mes žinome, ko jums reikia!

    Renkantis sofą-lovą Jums reiktų įsivertinti kam ji bus skirta, ar ji bus skirta kasdieniniam miegojimui ar tik retkarčiais, kuomet atvyks svečiai. Nuo to priklauso daug dalykų, intensyviam eksploatavimui yra naudojamos visai kitos medžiagos, kurios yra atsparesnės trinčiai ir yra ilgaamžės. Pavyzdžiui, šiuo metu itin populiarios švelnaus aksomo švelnumo gobeleninės medžiagos, kur tokie minkšti baldai puikiai atrodo bet kurio stiliaus interjere, tačiau ji nėra skirta kasdieniam naudojimui, nes nėra tokia atspari kaip įprastas gobelenas. Tad reiktų atkreipti dėmesį į medžiagos tankumą, atsparumą trinčiai ir mechaniniams pažeidimams. Tai turėtų būti labai aktualu žmonėms, kurie namuose turi mažų vaikų ar naminių gyvūnų. Sofos-lovos ypač populiarios, jei įrenginėjate vaiko ar jaunuolio kambarį, ji neužima papildomos vietos tačiau atlieka net kelias funkcijas – poilsio ir žaidimų zonos bei miegamojo. Dėl to, kaina yra labai patraukli ir prieinama daugeliui. Galima Jums patikusį baldą įsigyti internetu, o jei gyvenate Vilniuje, galite atvykti ir apžiūrėti baldų ekspoziciją gyvai bei pasikonsultuoti su mūsų patyrusiais konsultantais, kurie atsakys į visus rūpimus klausimus.

    Sofa-lova yra būtinas baldas praktiškiems bei namų erdvę taupantiems žmonėms. Tai nėra tik mažam butui būtinas atributas – įsirengiantys nuosavus namus taip pat mielai renkasi tokią sofą – lovos funkcija praverčia atvykus giminaičiams ar apsistojus svečiams. Beje, jei manote, kad miegas ant miegamosios sofos reiškia nepatogumus, vartymąsi bei kito ryto nugaros skausmą – nudžiuginsime Jus – tai jau praeitis! Įmonės dabar siūlo daugybę itin patogių sofų-lovų sprendimų. Rinkoje yra daug variantų, skirtų įvairiems biudžetams ir įvairių formų erdvėms, įmonės reaguoja į augančią daugiafunkcinių baldų paklausą. Tad jei jums reikalinga patogi išskleidžiama sofa lova – kviečiame pasidairyti po mūsų asortimentą.

    Kada išpopuliarėjo sofa lovos?

    Yra bent keli asmenys, kurie stipriai prisidėjo prie miegamosios sofos lovos atsiradimo. Kodėl išviso prireikė sofos-lovos? Viena vertus, su miegama dalimi sofa-lova simbolizuoja aktyvią migraciją į didmiesčius, prastai suplanuotą urbanizaciją ir būstų statybų problemą; kita vertus, tai reprezentuoja svetingumo kultūrą, nepaisant mažesnės erdvės. Sekant istoriją 1885 m. JAV patentų biure pirmą kartą pasirodė daiktas pavadintas dvigubos paskirties lova. Sarah E. Goode gavo patentą sulankstomai lovai, kuri tilpo į rašomąjį stalą. Idėja jai kilo pokalbių su Čikagos baldų parduotuvės butuose gyvenančiais nuomininkais, kurie skundėsi, kad trūksta erdvę taupančių baldų. Tokios taupančios vietą ir pigios sofos lovos pradėjo revoliuciją baldų rinkoje.
    1908 m. William Murphy išrado prie sienos atverčiamą lovą. Jo vieno kambario butas San Franciske neturėjo daug vietos svečiams, todėl Murphy sukūrė vyrių mechanizmą, pritvirtintą prie lovos galvūgalio. Nenaudojant lovos ji buvo statmenai paverčiama prie sienos – dabar tai vadinamos lovos-spintos. Jo sukurtos sofos lovos parduodamos iki šiol.
    Na, o šiuolaikinės sofos lovos „senelis“ yra italas Bernardas Castro. 1919 m. jis imigravo į JAV ir daug laisvo laiko praleido Niujorko Metropoliteno meno muziejuje tyrinėdamas eksponuojamus baldus. Tuomet 1931 m. Castro mintyse atsirado miegamosios sofos lovos. Castro dizainas buvo unikalus, nes dvivietė sofa lova neatrodė taip, lyg joje būtų paslėptas ištraukiamas čiužinys ir rėmas. Tai buvo moderni lova.

    Sofos internetu

    Trivietė ar dvivietė sofa lova gali atvykti į Jūsų namus vos keliais mygtuko paspaudimais. Pirkti mūsų elektroninėje parduotuvėje itin paprasta. Pirmiausia nustatykite Jums tinkamą kainą (nuo-iki), pasirinkite jums tinkamus matmenis (aukštis, gylis, plotis), reikiamą miegamos dalies plotą, apdailos medžiagas (aksomas, eko oda, baldinis audinys), taip pat – ar reikalinga patalynės dėžė. Pagal Jūsų parametrus bus parodyti modeliai. Išsirinkę norimą sofą lovą spauskite „į krepšelį“, tuomet – pereikite prie apmokėjimo. Suveskite savo duomenis, pasirinkite pristatymo būdą, apmokėkite ir laukite prekės. Apie jos atvykimą informuosime atskiru elektroniniu laišku. Pas mus parduodamos klasikinis, kokybiškos lenkiškos sofos lovos, siūlome daugybę modelių ir platų spalvų bei audinių pasirinkimą.
    Jei jums aktualu pristatymas ir montavimas – kreipkitės į mus. Mūsų sandėlis yra Vilniuje, iš jo galite nemokamai atsiimti sofą, tačiau, jei gyvenate toliau arba neturite tinkamo transporto – už papildomą mokestį visos Jūsų išsirinktos prekės bus atvežtos į namus. Taip pat galime pasiūlyti ir užnešimo bei surinkimo paslaugas, kad savo naujais baldais džiaugtumėtės greičiau.
    Svarbu žinoti, kad jums nebūtina sumokėti visą sumą iš karto – pasinaudoję lizingu galite įsigyti sofą lovą ir mokėti už ją patogiai dalimis. Tai leis išsirinkti geriausiai Jūsų stilių, norimą kokybę ir funkcionalumą atitinkantį modelį, kuris džiugins ir užtikrins patogų miegą jums ar Jūsų svečiams ne vienerius metus.
    Beje, skiltyje „Išpardavimas“ taip pat galite rasti sofų su miegojimo funkcija.

    Kaip išsirinkti kokybišką sofą-lovą?

    Trumpa atmintinė renkantis sofą:
    Pirmiausia apsvarstykite sofos dydį. Išmatuokite namus ir kritiškai įvertinkite vietą paėjimui.
    Pasirinkite, kaip bus orientuota sofa – ji stovės prie sienos, ar viduryje kambario?
    Apgalvokite, kokia forma geriausiai tinka Jūsų kambariui. Galite rasti ne tik stačiakampio, bet ir pusapvalių sofų-lovų, kurios geriau atrodytų atitrauktos nuo sienos.
    Kokių priemonių reikės priežiūrai – oda, medis ar audinys. Norint, kad sofa ilgai tarnautų, reikia ją prižiūrėti.
    Koks Jūsų namų stilius. Tai padės įvertinti ar ta itin madinga metalinėmis kojomis sofa tiks prie Jūsų tamsaus riešutmedžio spintos ir kavos staliuko. Nesate tikri kaip derinti? Susisiekite su mūsų specialistai. Mielai pakonsultuosime baldų įsigijimo klausimu, kad Jūsų namai būtų jaukūs ir harmoningi.
    Nuspręskite dėl spalvos: ryškios, neutralios, o gal kelių spalvų derinys? Sofa gali padiktuoti viso kambario idėją.
    Pasirinkite sofos aukštį – jums turi būti patogu sėdėti.

    Dar keli itin svarbūs aspektai:

    1. Mechanizmas – ištraukiamas ar atlenkiamas. Atlenkiamos sofos-lovos paprastai yra didelės ir turi didesnį plotą miegojimui, tačiau dažniausiai neturi galvūgalio (tai minusas, jei sofa naudositės dažnai, kadangi kris pagalvės). Tačiau patogu tai, kad po lova yra vietos pasidėti patalynei, apklotams, papildomam čiužiniui. Ištraukiamos miegamosios sofa lovos turi dviejų tipų čiužinius – sulankstytą į dvi ar tris dalis, arba išvažiuojančią dalį (dažniausiai tai būna kampinė sofa). Du kartus perlenkti čiužiniai dažniausiai yra patogesni nei į tris dalis sulankstomi čiužiniai. Dažnai dvivietė sofa lova turi tris kartus perlenktą čiužinį ir įprastai jis yra plonesnis ir mažiau patogus, tačiau pats baldas užima mažiau vietos (tad tinka svečių nakvynei, bet ne nuolatiniam miegojimui).

    2. Audiniai. Apgalvokite, kas naudosis Jūsų sofa lova – ar ant jos sėdės tik suaugusieji, o gal dūks vaikai, ilsėsis keturkojai gyvūnai? Nuo to priklauso audinio pasirinkimas. Naudoji dažnumas taip pat daro įtaką audinio parinkimui. Stilingos sofos gali būti iš mažiau dėvėjimuisi atsparaus audinio, nei klasikinės.

    3. Miegamos dalies plotas – jei tai pirmoji namų sofa su miegui skirta dalimi rinkitės didesnį plotą. Taip čia miegoti galės du suaugę, o vaikams rengiant vakarėlį gali tilpti trys vaikai. Tačiau atkreipkite dėmesį į būtent miegamos dalies plotą – nebūtinai tai, kad sofa atrodo didelė reiškia, kad ir miegui skirta vieta bus didelė. Nemažą sofos dalį gali sudaryti porankiai, atlošas, tad kartais ir kompaktiškos sofos ar išskleidžiamos tachtos nustebina.

    Kaip išsirinkti sofos dydį?

    Daugelis žmonių vis dar renkasi per dideles arba per mažas sofas lyginant su savo kambario dydžiu. Tai kuria akivaizdžią netvarką, kambarys atrodo arba užgrūstas arba neišbaigtas. Gera taisyklė: sofa negali užimti viso sienos ilgio – iš kiekvienos pusės turi būti bent po 40 centimetrų laisvos vietos. O jei sofa stovi viduryje kambario (pavyzdžiui, orientuota į sekciją su televizoriumi ar židinį) – palikite praėjimams bent po 80 centimetrų.
    Renkantis sofos dydį reikia atsižvelgti į šiuos dalykus:
    Jūsų kambario forma – šiuolaikiniai butai nevisad būna taisyklingo stačiakampio formos, tad tai gali sufleruoti ir Jūsų sofos formą.
    Kaip dažnai aplink sofą bus vaikštoma.
    Numatomas naudojimas – kasdienis ar tik atvykus svečiams.

    Pritaikykite sofą-lovą prie namų interjero

    Renkantis sofą su miegojimo funkcija svarbu įvertinti, kokiuose namuose ji stovės, koks kambario stilius ir funkcija. Įsirengiant mažesnio ploto būstą tokia sofa dažnai tampa svetainės dalimi ir kartais visiškai pakeičia tėvų miegamąjį (ypač, jei būstas mažas ir yra poreikis turėti atskirą vaiko arba darbo kambario). Tuomet rinkitės sofą, kuri atspindi Jūsų gyvenamosios erdvės viziją ir stilių. Verta investuoti daugiau, kad džiaugtumėtės kokybišku čiužiniu ir erdve po lova daiktams, patalynei, apklotams. Namai dideli, turite daug erdvės, tačiau retkarčiais sulaukiate svečių su nakvyne? Patogi sofos miegojimo dalis svarbu, tačiau dar svarbiau, kad ant jos būtų patogu sėdėti, nes tai bus pagrindinė jos funkcija. Lova sofa bus darbo kambaryje arbai vaikų kambaryje – daug svarbiau estetinis vaizdas ir pagrindinės sėdimosios dalies patogumas.


    Pirkdami naują sofą derinkite spalvas – sofa gali įsilieti į bendrą visumą arba būti pagrindiniu kambario akcentu. Svetainės sofos dažniau būna išskirtinės, o vaikų ar svečių kambario susiliejančios į visumą. Kartais sofos dizainas padiktuoja viso kambario stilių – jei viso būsto atnaujinti nenorite ar negalite, pagalvokite, kokios detalės ir akcentai gali padėti sukurti harmoniją kambaryje. Kartais kelios pagalvės, įrėminti paveikslai ar atnaujintos užuolaidos padeda sukurti jaukumą.

    Sekite mus Facebook'e