Prekių filtras

Įjungti filtrai
    Aukštis (cm)
    Gylis (cm)
    Plotis (cm)

    Miegamojo veidrodžiai

    Informacija

    Miegamojo veidrodžiai

    Rikiuoti
    Filtruoti
    puslapyje
    Rodoma 1 - 24 iš 63 dalykų
    Rodoma 1 - 24 iš 63 dalykų

    Miegamojo veidrodžiai – padės sukurti šiuolaikišką stilingą miegamojo erdvę, ypač tinkančią, jei jūsų miegamasis yra mažas, nes optiškai veidrodžiai gali padidinti erdvę. Be to, derinant keletą skirtingų dydžių veidrodžių galite žaismingai pagyvinti interjerą. Ypač stilingai atrodo veidrodžiai su monochrominiais skirtingo dizaino rėmais. Taip pat išskirtinai atrodo ir pastatomi veidrodžiai, kur galite matyti save visu ūgiu. Tad kas rytą atsikėlę galite patogiai išsirinkti dienos aprangą ir priderinti aksesuarus.

    Daug puikių pavyzdžių kaip savo miegamojo interjere priderinti veidrodžius galite rasti įvairiuose interjero portaluose. Taip pat yra ir nemokamų interjero projektavimo programėlių, leisiančių nesudėtingai susikurti išskirtinį ir unikalų miegamojo stilių. Visus mūsų baldus ir interjero detales, patrauklia kaina galima įsigyti užsisakant internetu arba kreipiantis į mus tiesiogiai Vilniuje. Jei nerandate konkrečios spalvos, išmatavimų ar dizaino baldo, visuomet galite kreiptis į mūsų profesionalų komandą, kuri ras jums tinkamiausią sprendimą.

    Esame pasiruošę ne tik atsakyti į visus jums rūpimus klausimus, bet ir suteikti informaciją apie baldų priežiūrą, komplektaciją ir jiems taikomus pasiūlymus.

    Sekite mus Facebook'e