Miegamojo spintos varstomomis durimis

Informacija

SPINTA SARA 130 Padidinti
SPINTA SARA 130

SPINTA SARA 130

Nauja prekė

Vežama pagal užsakymą vid. 18-30 d.

340,00 € su PVM





Charakteristikos

Išmatavimų pasirinkimasNėra
Aukštis (cm)214 cm
Gylis (cm)62 cm
Plotis (cm)134 cm
Spalvų pasirinkimasYra
SpalvaĮvairiaspalvė
Spalvos aprašymasPagal pasirinkimą
MedžiagosLMDP + MDF
Mechanizmo tipasĮprastas
DurysStumdomos
ApšvietimasBe apšvietimo
VeidrodisSu veidrodžiu
Pastatomas / PakabinamasPastatomas
Papildoma informacijaBaldas skirtas savarankiškam surinkimui (pridedami surinkimo priedai ir aiškios instrukcijos)
StiliusModernūs
Kilmės ŠalisEuropa
Kraštų apdailaKraštai apdailinti ABS laminatu

Apie prekę

Miegamojo spintos pasirinkimas yra svarbus bei atsakingas žingsnis, nes yra vienas svarbiausių baldų namuose. Dažnas pasirinkimas miegamajame yra spintos varstomomis durimis. SPINTA SARA 130 – yra minimalistinio ir šiuolaikiško dizaino miegamojo spinta varstomomis durimis, kuri gali būti pritaikoma prie įvairaus namų interjero. Spinta ne tik estetiškai atrodo bet ir yra talpi. Joje rasite įvairių dydžių lentynas, kuriose galėsite susidėti rūbus, avalynę, aksesuarus, patalynę bei kitus reikalingus daiktus. Dėl šios priežasties, namuose bus lengva išlaikyti tvarką.

Norint, jog SPINTA SARA 130 – Jūsų miegamajame atrodytų nepriekaištingai, reiktų įsivertinti keletą svarbių aspektų. Prieš planuojant įsigyti miegamojo spintą, rekomenduojame atkreipti dėmesį į spintos gylį, aukštį ir plotį. Tai pagrindiniai parametrai, padėsiantys išsirinkti tinkamiausią spintą savo miegamajame. Drabužių spinta gali tapti ir puikiu miegamojo akcentu, kurio pagalba galėsite susikurti jaukų ir patogų interjerą.

Mūsų internetinėje svetainėje, už patrauklią kainą, galite rasti platų miegamojo spintų varstomomis durimis pasirinkimą, pagal reikiamas savybes bei išmatavimus. Garantuojame ne tik gaminių kokybę, bet ir atsakingumą, laikantis numatytų baldų pristatymo terminų.

Jeigu Jus domina SPINTA SARA 130 ar kiti baldų modeliai, Leojar komanda yra pasirengusi suteikti visą reikalingą informaciją apie dominančias prekes ir pasirūpins operatyviu baldų pristatymu į Jūsų namus. Prekės pristatomos Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Marijampolėje, Tauragėje, Utenoje ir kituose Lietuvos miestuose. Dėl išsamesnės informacijos galite kreiptis elektroniniu paštu: [email protected].

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e