Miegamojo spintos stumdomomis durimis

Informacija

Spinta Arizona Padidinti
Spinta Arizona

Spinta Arizona

Nauja prekė

Vežama pagal užsakymą vid. 18-28 d.d.

347,00 € su PVM





Charakteristikos

Išmatavimų pasirinkimasNėra
Aukštis (cm)215 cm
Gylis (cm)58 cm
Plotis (cm)180 cm
Spalvų pasirinkimasYra
SpalvaĮvairiaspalvė
Spalvos aprašymasPagal pasirinkimą
MedžiagosLaminuota baldų plokštė
DurysStumdomos
ApšvietimasBe apšvietimo
Svoris143 Kg
VeidrodisSu veidrodžiu
Papildoma informacijaBaldas skirtas savarankiškam surinkimui (pridedami surinkimo priedai ir aiškios instrukcijos)
StiliusModernūs
Kilmės ŠalisEuropa

Apie prekę

Leojar baldų asortimente yra gausu įvairių miegamojo erdvei skirtų spintų modelių. Vienos populiariausių yra miegamojo spintos stumdomomis durimis. Spinta Arizona yra praktiška, šiuolaikiška ir patogi naudoti. Šio modelio spinta leis optimaliai išnaudoti turimą miegamojo erdvę, todėl puikiai tiks mažuose ar vidutinio dydžio namuose. Šią spintą galima lengvai priderinti prie įvairaus stiliaus miegamojo interjero.

Spinta Arizona – yra ne tik funkcionali, bet ir talpi, todėl joje galėsite sutalpinti rūbus, avalynę, aksesuarus, apatinį trikotažą, patalynę ar net mažai naudojamus daiktus. Tai padės visuomet išlaikyti tvarkingą miegamojo erdvę ir suteiks galimybę sutaupyti vietos kituose kambariuose. Miegamojo spintos stumdomomis durimis yra naujoviškos ir gaminamos iš kokybiškų medžiagų, kurios leidžia ne tik patogiai, bet ir tyliai atidaryti spintą.

Nuolat plečiame savo asortimentą, todėl mūsų internetinėje svetainėje, už patrauklią kainą, galite atrasti tinkamiausias ir Jūsų poreikius labiausiai atitinkančias kokybiškas miegamojo spintas, pagal skirtingas savybes bei išmatavimus. Garantuojame ne tik puikią gaminių kokybę, bet ir atsakingumą, laikantis numatytų baldų pristatymo terminų

Jeigu Jus domina Spinta Arizona ar kiti baldų modeliai, Leojar komanda yra pasirengusi suteikti visą reikalingą informaciją apie dominančias prekes ir pasirūpins operatyviu baldų pristatymu į Jūsų namus. Prekės pristatomos Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Marijampolėje, Tauragėje, Utenoje ir kituose Lietuvos miestuose. Dėl išsamesnės informacijos galite kreiptis elektroniniu paštu: [email protected].

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e