Miegamojo spinta-lova

Informacija

Horizontalaus sieninio laikiklio pratęsimas BC-15 Padidinti
Horizontalaus sieninio laikiklio pratęsimas BC-15

Concept Pro LENART Antstatas spintai-lovai BC-15

Nauja prekė

Antstatas tinkamas spintai - lovai: CONCEPT PRO SPINTA-LOVA BC-14

Smulkiau

148,00 € su PVM





Charakteristikos

Išmatavimų pasirinkimasNėra
Aukštis (cm)40 cm
Gylis (cm)46 cm
Plotis (cm)211 cm
Spalvų pasirinkimasYra
SpalvaĮvairiaspalvė
Spalvos aprašymasPagal pasirinkimą
MedžiagosLaminuota baldų plokštė
DurysVarstomos
ApšvietimasBe apšvietimo
Maksimalus ilgis211 cm
VeidrodisBe veidrodžio
Pastatomas / PakabinamasPakabinamas
Papildoma informacijaBaldas skirtas savarankiškam surinkimui (pridedami surinkimo priedai ir aiškios instrukcijos)
StiliusModernūs
Kilmės ŠalisEuropa

Apie prekę

Funkcinis prailginimas su dviem atvartais, derinamas su sienine lova BC-14. Galimos kelios spalvos. Priestatas su puse sienos sukurs įdomų, šiuolaikišką plėtrą, naudojant sienos paviršių ir taupant erdvę interjere.

Erdviose spintelėse galite laikyti daugybę daiktų.

Baldai pagaminti iš patvarios laminuotos plokštės, apdailintos patvariu ABS briauna.

Tinkamas lovai: CONCEPT PRO spinta-lova BC-14

Jeigu dėl vietos trūkumo neturite galimybės turėti norimo dydžio miegamojo lovos, galima rinktis miegamojo spintą-lovą. Concept Pro LENART Antstatas spintai-lovai BC-15 - puikus sprendimas, gyvenantiems mažose erdvėse. Tokiu būdu net ir nedideliame bute galima įsirengti kelias zonas, kuriose galėsite pailsėti ir kokybiškai išsimiegoti. Tokio tipo lova yra ne tik kompaktiška, bet ir stilinga bei funkcionali. Joje taip pat galėsite sutalpinti Jums reikiamus daiktus, todėl padės išlaikyti tvarką. Šis baldas vizualiai atrodo kaip spinta, kurioje papildomai gali būti integruotos lentynos ar LED apšvietimas. Daugelis svečių net neįtars, jog šioje spintoje slepiasi patogi, jūsų norimo dydžio miegamojo lova, kurioje galėsite kokybiškai išsimiegoti.

Concept Pro LENART Antstatas spintai-lovai BC-15 – universalus ir šiuolaikiškas modelis, puikiai tinkantis įvairiam namų interjerui bei erdvei. Tai kokybiška, modernaus dizaino miegamojo spinta-lova, turinti patogų mechanizmą, todėl pasižymi lengvu valdymu. Tokio tipo baldas gali būti naudojamas svetainėje, miegamajame, svečių ar net vaikų kambariuose. Nuolat atnaujiname savo baldų asortimentą, todėl mūsų internetinėje svetainėje galite atrasti Jūsų poreikius labiausiai atitinkančią miegamojo spintą-lovą.

Jeigu Jus domina Concept Pro LENART Antstatas spintai-lovai BC-15 ar kiti baldų modeliai, Leojar komanda yra pasirengusi suteikti visą reikalingą informaciją apie dominančias prekes ir pasirūpins operatyviu baldų pristatymu į Jūsų namus. Prekės pristatomos Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Marijampolėje, Tauragėje, Utenoje ir kituose Lietuvos miestuose. Dėl išsamesnės informacijos galite kreiptis elektroniniu paštu: [email protected].

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e