Prekių filtras

Įjungti filtrai

    Miegamojo komplektai

    Informacija

    Miegamojo komplektai

    Rikiuoti
    Filtruoti
    puslapyje
    Rodoma 1 - 24 iš 69 dalykų
    Rodoma 1 - 24 iš 69 dalykų

    Kodėl verta rinktis miegamojo komplektus?


    Miegamasis – tai ramybės oazė, kurioje mes ilsimės po dienos darbų ir pasikrauname energijos naujai dienai, todėl labai svarbu ne tik koks yra jo interjeras, bet ir miegamojo baldai. Yprastai daug dėmesio yra skiriama būtent lovai, tačiau vis labiau populiarėja miegamojo baldų komplektai, kur baldai ne tik puikiai dera tarpusavyje, bet ir atlieka jiems skirtas funkcijas. Tad ką pasirinkti, kad jūsų miegamojo kambarys atrodytų ne tik stilingai, bet ir būtų jaukus? Visų pirma, prieš renkantis baldus, įsivertinkite savo miegamojo kambario dydį ir nuspręskite kokie baldai jums yra reikalingi. Reikėtų išmatuoti ne tik grindų plotą ant kurio jie stovės, bet ir sienų plotą, atstumus tarp langų ar durų, kurie leis įvertinti ne tik reikalingų baldų dydį, bet ir jų išdėstymą, kad jums liktų pakankamai vietos laisvai judėti.


    Miegamojo baldų komplektai būna labai įvairios komplektacijos. Pavyzdžiui, miegamojo lova, spinta stumdomomis ar varstomomis durimis, komoda ir naktinis staliukas. Tai yra pagrindinis reikalingiausių miegamojo baldų rinkinys, tačiau jūs patys savo nuožiūra, pagal turimo kambario dydį, galite rinktis tuos baldus, kurie jums būtini. Jei matote, jog neturite galimybės pastatyti miegamajame spintą, tuomet puikiai tiks talpi komoda, kurioje patogiai galite susidėti ne tik miego drabužius, apatinį trikotažą, bet ir namų tekstile ar patalynę. Kas kitas, jei ne jūs – žinote kokie jūsų ir jūsų šeimos įpročiai ir poreikiai, naudotis funkcionaliais ir patogiais baldais.


    Leojar.lt Jums siūlo platų miegamojo komplektų asortimentą


    Leojar.lt miegamojo baldų komplektų pasiūla išties plati. Galima rinktis įvairių medžiagų ir stiliaus baldus, kurie puikiai tiks prie bet kurio interjero ir derės tiek su naujais, tiek jau esamais baldais. Visi miegamojo baldai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, kurios tinkamai eksploatuojant jums tarnaus ne vienus metus ir nepraras savo išvaizdos bei funkcionalumo. Be to, įsigijus baldų komplektą, nesudėtingai jį galėsite papildyti jums patikusiu nauju baldu, siūlomų mūsų asortimente.


    Galite rinktis pačius įvairiausius miegamojo baldų komplektus pagamintus, iš natūralaus medžio masyvo ar kokybiškos medžio plokštės, kombinuotos su įvairiomis medžiagomis: gobelenu, naturalia ar dirbtine eko oda, organiniu stiklu, metalu ar kitais dekoro elementais. Tad pasirinkti tikrai yra iš ko, nuo tradicinės klasikos iki šiais laikais ypač pamėgtų minimalistinio stiliaus skandinaviško tipo šiuolaikinių miegamojo baldų, kurie leis susikurti stilingą ir jaukią miego oazę. Mėgstantiems modernų stilių, taip pat turime ką pasiūlyti. Jei sunku išsirinkti iš mūsų asortimento, visuomet galite pasitarti su mūsų profesionalų komanda, kuri ne tik atsakys į visus jums rūpimus klausimus, bet ir patars kokius miegamojo baldus rinktis, atsižvelgiant į jūsų poreikius ir pageidavimus.


    Mūsų baldai pasižymi ne tik puikia kokybe, bei šiuolaikišku dizainu, bet ir prieinama kaina, kuri leidžia mums pasiūlyti įvairius stilingus baldų komplektus kiekvienam klientui. Be to, siūlomos lanksčios įsigijimo išsimokėtinai sąlygos, kas taip pat leis jums atsinaujinti ar įsigyti baldus naujiems namams, be didesnių išlaidų. Džiaugiamės puikiais patenkintų klientų atsiliepimais, kurie mus drąsiai rekomenduoja ir savo draugams bei artimiesiems. Nuolat papildome ir atnaujiname savo baldų asortimentą naujais gaminiais, tad visuomet galite atrasti tai kas labiausiai tiktų jūsų namams už prieinamą kainą ne tik miegamajam, bet ir kitoms erdvėms. Neatidėliokite savo planu atnaujinti ar įrengti naujus namus ir džaiugtis puikiais bei kokybiškais Leojar baldais jau dabar.

    Sekite mus Facebook'e