Prekių filtras

Įjungti filtrai
    Aukštis (cm)
    Gylis (cm)
    Plotis (cm)
    Spalva

    Daiktadėžės

    Informacija

    Daiktadėžės

    Rikiuoti
    Filtruoti
    Rodoma 1 - 11 iš 11 dalykų
    Rodoma 1 - 11 iš 11 dalykų

    Viena stilingiausių interjero detalių yra daiktadėžės. Jos yra ypač paklausios, nes yra lengvai pritaikomos praktiškai bet kurioje gyvenamoje erdvėje, pradedant prieškambariu, baigiant vaikų kambariu. Galima rinktis įvairaus stiliaus daiktadėžes, priklausomai nuo jūsų poreikių ir turimo daiktų kiekio. Šiuo metu ypač madingos, stilingos skrynios tipo daiktadėžės. Jos sukuria jaukią atpalaiduojančią atmosferą, nes neįpareigoja kruopščiai derinti nei prie esamo namų stiliaus, kitų baldų ar interjero.

    Daiktadėžės gali puikiai tarnauti ne tik daiktų sandėliavimui, bet ir kaip suoliukas, kur patogiai galite prisėsti aunantis batus ar tiesiog ilsintis. Tokiu atveju, labai patogu savo komfortui rinktis daiktadėžę su paminkštintu viršumi. Taip savo namuose turėsi funkcionalų baldą, kuris tarnaus ir kaip minkštasuolis.

    Vaikų kambariui, galima rinktis spalvotas daiktadėžes, kurios ne tik pagyvins kambarį, bet ir bus labai praktiškos, nes turėsite kur sudėti vaikų žaislus, stalo žaidimus ar daiktus, kurie kasdien naudojami. Taip ir vaikams bus žymiai patogiau ir paprasčiau palaikyti tvarką savo kambaryje.

    Rinkitės Leojar kokybę ir puoškite savo namus!  

    Sekite mus Facebook'e