Čiužiniai

Informacija

Čiužinys OMINI Padidinti
Čiužinys OMINI

Čiužinys OMINI

Nauja prekė

Omini bonell čiužinys
Miego kokybė turi įtakos savijautai ir bendrai sveikatai, todėl svarbu sąmoningai pasirinkti erdvę nakties poilsiui. Jei norite pasirūpinti savo stuburo būkle, nuspręskite užpildyti lovą Omini bonell čiužiniu.

Smulkiau

Yra sandėlyje pristatymas per 1-4 darbo dienas

96,00 € su PVM





Charakteristikos

Išmatavimų pasirinkimasYra
Aukštis (cm)13 cm
Gylis (cm)200 cm
Plotis (cm)pagal pasirinkimą
Miegamos dalies plotasPagal pasirinkimą
Spalvų pasirinkimasNėra
SpalvaBalta
Spalvos aprašymasBalta
MedžiagosBaldinis audinys ( apmušalas)
Patalynės dėžėNėra
Miegojimo funkcijaNėra
Čiužinio tipasSpyruokliniai (Bonnel)
ApšvietimasBe apšvietimo
Papildoma informacijaBaldas skirtas savarankiškam surinkimui (pridedami surinkimo priedai ir aiškios instrukcijos)
StiliusModernūs
Kilmės ŠalisEuropa

Apie prekę

Omini bonell čiužiniai – dažniausiai renkasi aukšto lygio atsipalaidavimo mėgėjai;

Labai svarbu, kokioje lovoje miegame. Netinkamai parinktas čiužinys gali ne tik nesuteikti komforto, apie kurį svajojame, bet ir neprilaikyti stabiliai kūno, ko pasekoje, užuot pailsėję, įtempsime raumenis ir papildomai apkrausime stuburą. Šio tipo grėsmės sprendimas yra Omini Bonnell čiužinys. Bonnell modeliams būdingas kietumas suteikia kūnui palengvėjimą ir komforto jausmą. Dėl geros oro cirkuliacijos, kuria pasižymi Omini čiužinys, jis itin higieniškas, todėl tinka alergiškiems žmonėms. Atsparumas didelėms apkrovoms reiškia modelio universalumą, leidžiantį laisvai juo naudotis įvairaus svorio naudotojams.


Omini bonell čiužinys iš gamintojo - kokybės garantija


Omini modelis, kaip ir pridera Bonnel čiužiniui, komplektuojamas su patvariomis, tvirtomis ir atspariomis pažeidimams bei dilimui Bonnel spyruoklėmis, iš abiejų pusių padengtos veltinio sluoksniu. Viršutinė čiužinio dalis papildomai aprūpinta 2 cm storio poliuretano putomis, kurios sustiprina komforto jausmą miegant. Visa tai padengta aukščiausios kokybės medžiagos dangteliu, kuris yra ir malonus liesti, ir atsparus purvui ar trinčiai. Galimybė pritaikyti matmenis pagal lovos specifiką Omini bonell čiužinį paverčia universaliu gaminiu, tinkančiu tiek klasikinėse lovose, tiek modeliuose su didesne miegamąja vieta.

Jei norite užtikrinti tinkamą komfortą poilsio metu ir apsaugoti stuburą, tinkamiausias pasirinkimas bus tinkamai profiliuotas, stabilus Omini bonell čiužinys.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Sekite mus Facebook'e