Kategorijos

Informacija

Ar minkšti kampai yra praktiškas sprendimas namams?

Ar minkšti kampai yra praktiškas sprendimas namams?

Dauguma iš mūsų svajoja apie jaukų ramybės ir poilsio kampelį, kur galima būtų atsipalaidavus vakaroti su mylimu žmogumi ar draugų kompanija. Tad dažnai dairomės kuo patogesnių baldų, kad jų pagalba būtų galima susikurti tikrą poilsio oazę. Vienas iš sprendimų, padedančių įgyvendinti šią idėją – kokybiški minkšti kampai. Mitas yra tai, jog tokio tipo baldai geriausia tinka tik didelėms erdvėms ar privatiems namams, nes užima gana daug vietos. Galima atrasti kompaktiškų variantų, kurie puikiai tiks ir mažesnės kvadratūros butui.

Be to, šiuolaikiniai baldai yra taip suprojektuoti, kad gali atlikti kelias funkcijas – mechanizmo dėka minkštas kampas gali virsti į patogią lovą, kur puikiai išsimiegosite. O jei išsirinksite modelį, turintį „reglainer“ mechanizmą, itin komfortiškai galėsite išsitiesti, aukščiau pakėlus pavargusias kojas. Tai ypač aktualu tiems žmonėms, kurie didžiąją laiko dalį darbe praleidžia stovint ar intensyviai dirbant protinį darbą. Tad nuo jūsų gyvenimo būdo ir įpročių, priklauso kokių funkcijų jums reikia.

Renkantis minkštą kampą internetu, labai svarbu atkreipti dėmesį į baldų aprašymą, jų techninę charakteristiką. Ne tik aukštį, plotį, sėdėjimo vietos gylį, bet ir svorį. Įvertinkite ar jūsų namuose numatyta vieta, skirta minkštajam kampui yra pakankamai didelė. Garsūs baldų gamintojai turi įvairius minkštų kampų modelius ir fizinėse parduotuvėse, tad dažnai didesniuose Lietuvos miestuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ar Šiauliuose baldų ekspozicijose galite apžiūrėti ir išbandyti jums labiausiai patikusį modelį ir galutinai priimti sprendimą jį įsigyti.

 Minkšto kampo kaina priklauso nuo daugelio kriterijų: nuo medžiagų, iš kurių jie pagaminti, savybių; gamintojo; mechanizmo; papildomų funkcijų ir dizaino. Žinoma baldai, pagaminti gamykloje bus parduodami mažesne kaina, nei tie, kurie bus pagaminti pagal individualų užsakymą. Tačiau geriau paieškojus, galite surasti tokių variantų, kur kaina skirsis tik labai nežymiai. Taip yra dėl to, kad tiek stambieji verslo gamintojai, tiek smulkiojo verslo šiuos srities atstovai gana stipriai konkuruoja tarpusavyje. Be to, didesnieji turi ir tam tikrų privilegijų, nes dažnai organizuoja įvairias akcijas ir nuolaidas bei gali pasiūlyti galimybę įsigyti pageidaujamus baldus išsimokėtinai per jums patogų terminą.

 Ar verta investuoti į minkštą kampą? Be jokios abejonės, jei tik galite sau leisti tikrai nepagailėkite pinigų ir įsigykite baldus iš patikimo gamintojo, kuris ne tik gali pateikti visas technines charakteristikas apie medžiagas iš kurių pagaminti baldai, bet ir garantiją. Be to, jie dažnai rekomenduoja ir pataria kaip tinkamai eksploatuoti baldus ir juos prižiūrėti, kad jie ilgiau tarnautų ir neprarastų prekinės išvaizdos. Tai ypač aktualu žmonėms, kurie turi naminių augintinių ar mažų vaikų.

 Priklausomai nuo savo pomėgių ir gyvenimo būdo, galite rinktis skirtingas medžiagas, pavyzdžiui, gobeleną, aksomą, poliesterį, natūralią odą ar jos pakaitalus. Taip pat auginantiems gyvūnus yra siūlomi įvairūs technologiniai sprendimai, kurių dėka sukurti audiniai yra atsparūs fiziniams pažeidimams ar dėmėms. Tad minkštų kampų praktiškumas priklauso labiau nuo to, kaip juos įsigijus eksploatuosite ir prižiūrėsite bei aktyviai naudosite pagal paskirtį. Vieno atsakymo nėra. Tačiau jei jums svarbus komfortas ir vieta kur gali susėsti daugiau žmonių, tai vienareikšmiškai patariame – rinktis kokybišką minkštą kampą, su miegojimo funkcija, nes taip netikėtai aplankę svečiai ar giminaičiai galės likti pas jus svečiuose su nakvyne. Bet kokiu atveju, jūs patys geriausiai žinote kaip turi atrodyti jūsų svajonių namai, tad nebijokite ieškoti tinkamiausių sprendimų, kurdami jų jaukumą.  

Sekite mus Facebook'e